Bron: Nordic Fire

542248_520691231341628_1011892971_n

 

“Op internet kunt u vele aanbieders van pelletkachels vinden. De ene aanbieder is nog niet begonnen of de eerste heeft alweer het loodje gelegd. Vaak mede veroorzaakt door onvoldoende kennis van het product. Meestal bieden ze pelletkachels aan tegen lage prijzen. Dit wordt veelal gedaan zonder na te denken over garantie, service of onderhoud dat na enige tijd onvermijdelijk is.

Internetverkopers die pelletkachels aanbieden tegen deze lage prijzen hebben gewoonweg niet die noodzakelijke marge om ook nog eens service te kunnen verlenen. En na enige tijd, als ze er niet meer zijn zit u met de gebakken peren, waardoor u uw pelletkachel niet meer kunt gebruiken omdat er geen onderdelen zijn of onderhoud noodzakelijk is.

Nordic Fire is een aanbieder met een eigen service en onderhoudsteam. Nordic Fire heeft dealers door heel Nederland die kennis hebben van het product en bovendien kunnen zij alle benodigde onderdelen snel leveren. Nordic Fire informeert haar klanten, maar geeft ook als enige scholingen op het gebied van pelletkachels.

Kies voor zekerheid, kies voor een serieuze partner. Zorg ervoor dat u niet in de problemen komt door alleen te kiezen voor de allergoedkoopste pelletkachel. U bent gewaarschuwd. ”

www.nordicfire.nl