Michorius Installatiebedrijf is in 2017 “50 jaar” een begrip in Twente. Service, kwaliteit, snelheid en professionaliteit staan centraal binnen deze organisatie.
De aandacht is vooral gericht op de particuliere markt en de opkomende nieuwe technologieën. Ons bedrijf beschikt over een showroom waar alle producten en werkzaamheden worden getoond. Indien u van plan bent een nieuwbouw woning te bouwen of uw huidige woning te renoveren, dan assisteren wij u graag.

Tevens behoren wij tot de “Comfort Adviseur- Installateur” samen met ThuisComfort bieden wij een scala aan ideeën en oplossingen doormiddel van een woning check. Uit ervaring is gebleken dat mensen zich vaak niet bewust zijn van de gevaren die in en om het huis loeren. Wij kunnen doormiddel van de Comfort Check u de valkuilen laten zien. Niet alleen op veiligheid maar ook zeker op comfort is er veel te verhalen. Denk aan een douchetoilet, gangverlichting met sensoren, gas en elektra in één keer kunnen afsluiten, programmeerbare cv-thermostaat en ga zo maar door. Voor deze Comfort Check en het uitbrengen van een advies rapport rekenen wij € 80,- euro.
Bij het verwezenlijken van uw woonwensen crediteren wij u de € 80,- euro. Vraag nu een woning check aan info@michorius.com

Door goede kennis kunnen wij u een goed en duidelijk advies geven over een breed scala van ideeën en ontwerpen. Of denken mee over juiste aanpassing van reeds bestaande installaties. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende offerte of ontvangen u in onze toonzaal onder genot van een kop koffie of thee. Na plaatsing van een cv installatie houdt de service niet op, wij bieden u altijd een onderhouds-servicecontract aan om u het hele proces bij te staan tijdens storingen en onderhouden de cv-installatie. U kunt bij ons een OK-CV gecertificeerd onderhoud & service verwachten bij apparatuur die vakkundig door ons is geïnstalleerd.

Investeren in duurzaamheid is dan ook het streven bij Michorius. We zijn een familie bedrijf en die kracht stralen wij ook uit door simpelweg “Gewoon” te blijven.

Zoals de Twentenaren zeggen…. wie neugt oe, kump kear kiek’n.

OKCV_Banner_750x500_Opsomming