Wij Monitoren uw zonnepanelen.

Een zonnepaneel is vaak een hele investering. Een investering die zich uiteindelijk ruimschoots terugverdient binnen 7-8 jaar ( geheel afhankelijk van het type zonnepaneel en installatie). Wie daarbij alleen vertrouwt op het “aan”-lampje op de omvormer en op de afrekeningen van het energie bedrijf, doet zichzelf ernstig tekort. Extra monitoring is geen overbodige luxe. Monitoring geeft u de garantie dat u het maximale uit uw systeem haalt. Het tijdig signaleren van problemen en-of afwijkingen voorkomt verlies van opbrengsten. De diverse uitleesmogelijkheden geven een optimaal beeld van uw systeem. Wij kunnen u deze service bieden. Wij hebben voor ieder zonne-systeem een passende monitoringsoplossing voor u.

De monitoring oplossingen van Michorius bieden u een flexibele, betrouwbare en gebruiksvriendelijke mogelijkheid om permanent uw netgekoppelde fotovoltaïsche systeem (PV systeem) te volgen. Dit kan ook op afstand. Zo bent u verzekerd van een constant overzicht van uw opgewekte zonne-energie en alle belangrijke systeemdata. Wijken de prestaties van uw zonnepanelen af van de verwachtingen, dan kunt u hier snel op reageren. Opbrengsten in energie en in geld gaan dan niet verloren. Wilt u hier meer over weten neem dan gerust contact op met 053-5722339 wij maken dan voor u tijd vrij in onze showroom of plannen een bezoek bij u aan huis. Dit is geheel vrijblijvend. Wij helpen u graag.

Enphase micro omvormers De Enphase micro-omvormer is een nieuwe benadering van zonne-energie. Traditioneel worden zonne-energiesystemen ontworpen met een centrale omvormer. Dit betekent dat tientallen, honderden of zelfs duizenden zonnepanelen met 1 omvormer verbonden worden. Enphase micro-omvormers vervangen de stringomvormers door er één bij elke module te installeren. Dit leidt tot significante opbrengstverbetering.

Enphase micro omvormers
De Enphase micro-omvormer is een nieuwe benadering van zonne-energie. Traditioneel worden zonne-energiesystemen ontworpen met een centrale omvormer. Dit betekent dat tientallen, honderden of zelfs duizenden zonnepanelen met 1 omvormer verbonden worden. Enphase micro-omvormers vervangen de stringomvormers door er één bij elke module te installeren. Dit leidt tot significante opbrengstverbetering.