Een haard in uw woonkamer zorgt voor sfeer en warmte, of u nu voor een gas- of voor een houthaard kiest. Kiest u voor een gashaard dan geniet u van gemak en comfort. Gashaarden hebben als voordeel dat u ze eenvoudig aan en uit kunt zetten. U hoeft niet te slepen met houtblokken of de asla te legen. Indien gewenst hoeft u er zelfs niet meer voor uit uw luie stoel. De gashaard kan bediend worden door middel van een afstandbediening, waarmee de temperatuur optimaal geregeld kan worden. Haarden zijn ook ideaal voor koele lente- of zomeravonden. U hoeft uw centrale verwarming of vloerverwarming niet aan te zetten voor een behaaglijke temperatuur in uw woongedeelte.

Gashaarden zijn er in diverse stijlen, passend bij ieder interieur. Van klassieke tot moderne haarden, van inbouw tot vrijstaande haarden. Vrijstaande haarden zijn uitermate geschikt in een ruime woonkamer. Vanuit meerdere gedeelten in uw woonkamer kunt u genieten van de sfeer en de warmte van de haard.

Onze specialisten adviseren u graag over de diverse haarden en in onze showroom kunt u een keuze maken uit de vele designs. Wij zijn dealer van diverse toonaangevende merken en staan u graag te woord om te kijken wat uw specifieke wensen zijn.