Wilt u meer weten over badkamer renovatie- toilet renovatie- zink & koper werken- pellet kachels- houtkachels- meer comfort in huis dan kunt u nu elke donderdagavond bij ons een bezoek brengen aan de showroom. We hebben de showroom extra open voor mensen die lange dagen werken en zaterdag druk zijn met hobby’s, sporten etc.

In Haaksbergen zijn wij een vertrouwd adres. Of het nu gaat om het installeren van verwarmingstoestellen, het vernieuwen van dak- en zink werk, of een schitterend badkamer ontwerp via Lammering uit Hengelo.

Van badkamer tot realisatie

In onze showroom kunt u inspiratie opdoen op het gebied van badkamers. Samen met u lopen wij uw wensen door om tot een goed passend badkamer ontwerp te komen. Omdat het ontwerp ook moet passen binnen de technische mogelijkheden, bespreken wij tijdens een kopje koffie ook de bouwtechnische werkzaamheden, loodgieterswerk, elektriciteit, stucwerk en tegelwerk.

Meer comfort in uw woning

Prettig wonen in een vertrouwde omgeving. Waarschijnlijk is comfort in de loop der jaren steeds belangrijker voor u geworden. En uw huis is van alle gemakken voorzien. Of toch niet?
Kan ook uw woning nog een flink stuk comfortabeler worden gemaakt? Valt er ook bij u veel te winnen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid? Voor nu en met het oog op de toekomst? Wij denken eerlijk gezegd van wel. Wij als UNETO-VNI Installateur helpen u hier desgewenst bij. Hierdoor hebben we de juiste papieren om u van gedegen advies te voorzien op elk gebied van comfort in uw woning. Waar moet u dan aan denken? Natuurlijk extra comfort en veiligheid in uw badkamer en keuken. Maar denk ook aan domotica, warmte en energie, verlichting etc.

Thorpe 1