Een badkamer is al lang niet meer alleen een ruimte waar u zich opfrist voor of na een drukke dag. Vandaag de dag is baden en douchen pure verwennerij in een sfeervolle ruimte die van alle luxe en gemakken is voorzien. Een warme en krachtige waterstraal op de vroege morgen, een ontspannend (bubbel)bad na een drukke werkdag, uw kinderen schoon schrobben na een middagje buitenspelen, wij maken het voor u mogelijk met ons ruime assortiment aan badkamers en sanitair. Ruimte, comfort en ontspanning zijn de kernwoorden voor de badkamers van vandaag. Geheel naar uw wens, behoefte en budget kunnen wij uw badkamer inrichten.

U kunt kiezen uit bijvoorbeeld hoek-, vrijstaande- of traditionele baden, maar ook uit luxe douchecabines, sauna’s, stoomcabines, bubbelbaden en whirlpools. Wij voeren diverse A-merken, ook als het gaat om accessoires zoals designradiatoren, badmeubels, wastafels en vloer- en wandtegels. In onze showroom kunt u de waterstralen van de diverse douchesystemen ervaren. Langzaam wakker worden onder een krachtige douchestraal of het snel laten vollopen
van uw bad of whirlpool vraagt om een installatie met voldoende capaciteit en vermogen. Ook dit is vanzelfsprekend ons vakgebied.